NTDS dag 2

We beginnen al vroeg. Veel te vroeg als je het mij vraagt.  Zo vroeg hoef ik zelfs voor college mijn bed niet uit. Als ik aankom merk ik dat, ondanks alle vroegte, de sfeer wel al 10x beter is dan in college ‘s ochtends. Iedereen heeft er zin in en is strak in pak (of jurk). Waar ik om moet lachen is dat iedereen bij zijn mooie pak of jurk nog wel zijn lekkere sloffen draagt. Als nieuwkomer vallen zulke dingen nog op.

We beginnen met wat rondes in te dansen en na een korte pauze dansen we onze eerste echte ronde. De ergste zenuwen zijn gelukkig nu voorbij.

Daarna zijn de teampresentaties, allemaal met het thema circus. Dan krijg je ook wat je verwacht bij circus, clowns, acrobaten, dieren en ja zelfs een suikerspin machine.

Na de presentaties volgen nog veel andere rondes en ondanks dat alles wat uitloopt zit de sfeer er nog steeds lekker in. Eigenlijk werd de sfeer tijdens de dag alleen maar beter. BOOMCHICKAWAWA!!

Ik vind het geweldig om iedereen zo bezig te zien. Bij het zien van de open klasse kon ik eigenlijk alleen maar met open mond staren, wat is dat geweldig!  Daar kan ik als beginner alleen maar van dromen.  

Tot mijn verbazing was Rotterdam een van de kleinere verenigingen. Maar je weet wat ze zeggen, klein maar fijn. En dit blijkt wel want ons team doet het geweldig en komt in de verschillende klassen veel rondes door en er vallen zelfs wat prijzen.  Ik heb echt een geweldige dag gehad en geen moment spijt gehad dat ik me (als beginner zijnde) opgegeven heb. Dit kan ik echt iedereen aanraden.

- Annemiek de Jong -