Voorbeschouwing NTDS

Na een jaar ploeteren, regelen, reserveren, afzeggen, opnieuw reserveren en vergaderen is het vandaag zover: de opbouw is begonnen en wat de meest spectaculaire en sensationele wedstrijd van 2016 moet worden staat op het punt van start te gaan. Wij als organisatie zullen ongetwijfeld gesloopt zijn aan het eind van de zondag, wanneer de laatste plank op de laatste kar ligt, maar (tot nu toe) is het ’t allemaal waard. Het heeft ons heel veel vergaderen, bellen, mailen en stressen gekost om op dit punt te komen. Wanneer het betreffende weekend steeds dichterbij komt, gaat je hele lezen zo’n beetje in het teken ervan staan. Maar het is niet alleen een wedstrijd, maar ook een gigantisch feest, een waar circus, om wat specifieker te zijn. Na al het competitieve dansgeweld van de wedstrijd, is er op de zaterdagavond een themadansavond. Alle clowns en acrobaten komen de vloer op om de circustent af te breken. Hierbij is iedereen welkom, dus ook mensen die niet aan de wedstrijd meedoen: hoe meer circusartiesten, hoe meer vreugd. En wie op tijd is, kan om 22:00 de surprise act nog meemaken! Wij hebben er ontzettend veel zin in: wees welkom en betreedt het NTDS-circus dit weekend!

- Bryan van den Boomgaard & Milou Klik -